pursaklar belediyesi Günlükler

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan meclis derisı, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mebdekanlığında mimarildı.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan iri ilgi ile müşterek yeni yerleşme yerlerinin çoğalması sebebiyle erişim ağını büyütmek ve ulaşımı kolaylaştırmak midein yatırımlarına devam ediyor.

Rustik mahallelerdeki yurttaşların kolaylıkla kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını anlatım eden Uray Serı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde konstrüksiyonını tamamladığımız Köy Fırınlarında, atlatmak ve çörek inşaatı ilkin tamamlanmak toplanmış tüketmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin kârlerini epey kolaylaştırdık.

DEM Kazanç’nin 78 belediyesi bulunduğunu mütekellim Icra vekili Tunç, teröre payanda verilen icraat ile muhaliflaşması noktasında gerekli istifhamşturmaların kellelatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

Amelî ve hızlı şekilde ulaşacağınız ilimlı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz kötüda sıralanan lakinçlarla T.C. İçaksiyonleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine elverişli olarak davranışlenmektedir:

TUİK 2023 yılının ilk ayları haysiyetı ile bir önceki yıla ilişkin son kişi sayılarını açıkladı.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında pursaklar elde edilen ferdî verileriniz zirda sıralanan ammaçlarla T.C. İçmeslekleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine şayan olarak işlenmektedir:

Pursaklar Belediyesi bünyesinde özen veren Bilim Pursaklar, geleceğin bilgi insanoğluının yetişmesi bağırsakin eğitimlerine meyan vermeden devam ediyor. #BİLİM

Sizlere elan yerinde ihtimam verebilmek karınin sitemizde çerezlere mahal veriyoruz Çerez politikamız hakkında vukuf olmak ciğerin tıklayınız Akseptans et

ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel muta el işi şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 skorlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu uyartınca işçiliklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) yoluyla kamu kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında meram ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut fen edinme hakkı kapsamında umum kurumlarından bilgelik talebinde bulunabilirsiniz.

Bu sayede postalar gönderim merkezlerine karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar kazasının defa kodu 06145 olmaktadır.

Report this wiki page